Crazy Taxi Gazillionaire


Video Transcript

[Muziek] hallo duits leren we een beetje tegen nieuwe zo’n korte video om dit niet noviteit een lage toch ik denk ik ga nog even video opnemen en druk niet op je make-up look niet op tegen spelletje gepraat dag dat ik er langs komen terecht dat visje give you hier neer en ik kijk even wat het nou precies is hij was niet een nieuw bosruiter dat show nou maar ik ben daar in de relatie hi druk nodig plus ik moet ontdekken wat je gaat doen lokale en mooie bal toe meer ja want je krijgt alle goed kan gewoon doen niet dat die andere man in dat vier bloemen timing breed het capitool of nee dat zie je een keer zo’n de tuin not playing oké oké nu achter en dat je wel ja deze die ook goed gespierd voorkeur mooie bij de wij dat goed is het wordt natuurlijk luister ik had jullie dan toch weer en niemand je dit nou leuk als jij dat zo kijk heel erg arm kunnen drukken niet leuk vond ik probeer daar niet echt leuk dus laat ik jullie weten dat pro gaat niet waar komen en oh en kijk de actie uw opzettelijk leuk spel op via pi oké dan hey geld ja vergat het geluid [Muziek] oké goede vier uur duren dus was om noemt ook voor vieringen de pijn hier nu een leuke actie om veel meer op een afdeling gereed voor was heel niet cucchiaio foutslag hier staan nog zo lang mogelijk uit de jaren gaat toch door een lijn hier is het geld dat we nodig hadden een beetje ouder superprijzen hoe hij lijkt people group ben goede lokken maar uit je dagelijk uitgang fysio korte kleine ik het niet altijd moeten nemen dus een prulletjes en nu echt wel echt wel ik had moet ik nog wel mooi hoe kreeg de vrijdag ik had nog geen tijd nu doen en ik dacht ik probeer het niet kon er ook aan de katten misschien moet ik op een hele en kan het je nu wel leuk vinden en pio’s bij grieken zaterdagmiddag vind ik live via video en die hiermee bezig zoals ik ook met mijn accuduur van is juist vooruit gemuteerd in de video’s zij moeten kijken op mijn kanaal als jullie dat leuk vinden je kan mij niet filmen dit kan maar dus voor het gaat alles zelfde het kom bij begin je een nieuwe dingen bij nou ik ga een nieuw strikje afval oh hallo hallo hallo hallo oké mooi ik nu hier naar het nu en nummer 2 van de van 60 mee te nemen de oudere takjes in de rijden en nu gaan jullie vandaag ook op gelijke verbreden hoe ver kan men dan ook niet van een een keer dat we nu kunnen de knallen door ohmstraat hey ik wil kan je oren die raakte mijn scherm moet hoesten dat met [Muziek] wel geinig de eigenaar cool dit is een heel leuk spel voor merken die ik ook neem een wijk leuk het wel leuk wel wil ik weten whj 2 st hoe doen de andere leuke huis goh ik dacht ik doe even snel een spelletje en nu ja nou het is overigens een spuitje het is nou een slootje ik heb de derde menno ik denk hier van ook gewoon nog een keer iets room zien maar ze zijn om te kijken of ze al dezelfde dingen schoontje het wel een leuke video vonden ik wil kregen we een ze ik gewoon leuk om te spelen jullie de schop gaat worden dan de beugels moeten wind een beetje vast ik had het niet eens een leuke video vonden doe dan een blauw duimpje omhoog en abonneer teniet gedaan op het belletje als je alles weer in elkaar niet iets upload en zie ik jullie op en spreek jullie later dan kijk je in latere videos begin maar het weer te laten [Muziek]

Leave a Comment