Hoe gta spelen met trustmaster T80 race wheel


Video Transcript

[Muziek] [Muziek] emily welkom vandaag bij een nieuwe video vandaag ga ik jullie allemaal uitleggen hoe het deed dagje sturen hoe lekker gebruik op andere games in plaats van regio’s alleen dus momenteel ik wens u vooral als ik de cruise speel maar alibi concrete ben welkom heten schakel vannacht race ons standaard studio heel standaard maar ik heb er zelf meer bij van het zonnetje schijnt ja nu kan spelen zo dus ik denk eraan ik doe het zelf lineart moeten zoeken je gericht paar few things i een paar online moeten leven en hoe ik jullie laat zien hoe dat werkt dus je moet heel schip via het opzuigen het gaan de getroosten zoals dus stuur ik pak even de kabel als ik kan vinden ja als ik haar op zekering playstation en voor gebeurt er ja wacht en zich dus ik even auto over klaar dat duurt nog even als het ja trucs je dus ik nu op stuur heb zoals normaal meer dan scherm ik zie het ja geef er spurgeon door de schepen ook er omheen ook alweer aan dat klok vierde wonder gespeeld dus ik dus wacht even kan aanpassen als ziet iets aan het zuur niks gebeurt er het gras niks gebeurt er dus er moet doen is goed de modus omschakelen tussen uw staten en stuur modus wij gaan veranderen als je deze knop de ps knop indrukt koud want onze de kabel insteekt dan ga we de klanken flikkeren en pas me aan weerstaan wat betekent dat een kreeft met mozes terug wat is het dit is geen sturen weer de zetas k dus ook nu toe als op nu is het menu kas kgs als je nu een patty had dus hier als ik ik heb een goede dit omdat mijn kabels echt opladen toen dat ik er bij een great war ik heb lekker nu de moet eerst moet je echt een usb-kabel bloeit hem zie het stuurt en als je het ook aanpassen met gps roeping gebouwen mts deze als oh eigenlijk met gps gebruiken of deze geur dan ik noem ze zich geen stuur werkt ik kan gas geven zwemmen dus zoals zoveel dus dat is ik u dus een stift die aanpassen door op deze knop te duwen en toch op de deze en deze maar moet je die volle and play symbool staat keer gezegd nu gaan t nu en tom wachtte heren als dit werkt dat is geen leven is cogito starters zien zo ook werken dus ik nu al aanpakken zo de computer in de spelend met racestuur als dat werkt kerel ik doen chelsea u ervan misschien kom ik zie op dit jaar werkt het kunt rijden hier verbindt een stift je aanpassen meer zal jullie ook oké dit meer kolom onder je ook opzoeken witte mensen die de rivier van videoclip estische stukje pakken zo zijn loopt een mensen maar dit wordt u niet werkt ik wil applicatoren moment dat reizen naar pad week het niveau tijd hier mijn zwangerschap echt een groot van een dure afslagen linker oor als je verloot meer markeren als dit werkt kerel dit hoort hier ziet vv de is praktijk reed heet quinn terug op ons uitkering die setter pudmini start kon niet een ja oké oké tot nu toe werd alles ja ik heb ook een merk of iets kunnen sturen als dat is is mega een toon zo van ik ga liever zelf koffie thee met racestuur zijn kop lag [Muziek] wat dus u de informatie als lampen brandt is een reden nodig had ook een slang en als een greep het mooi staat dan kunnen zo games racer nu manier zesde jaar passen er zijn nog veel meer controle circa liever buiten geen tijd voor kunt online opzoeken het handleiding quintin van van dozen op lijn ligt maar als de opgewerkt plus de ik heb een nieuwe challenge wacht hoe kunnen voor vooruit lopen nu kunt mikken oké oké ik ga ik gewoon gebruik van een uitvinder was je ziet dus geen bed modus de school voor over diens spelen dus geen als nu spelen kan racen ga wat de file ook de manga wilt hoe dat werkt je weet hoe het werkt lieve van zuur volgende keer bye

Leave a Comment