Saints Row 27 Taxi!


Video Transcript

hoe kan je zo de rendieren en wel kom je terug bij een nieuwe aflevering van centro twee vandaag een troon vent saints row 2 vanaf ik weet niet alleen de hele wereld zou met dus ja oftewel kiemen van nl vandaag gaan we op zoek naar de dom heb de auto nu zo cool broer oorlog keer ergens hebben neergezet maar we gaan we dat is op zoek naar een kroon dat is mijn auto blijkbaar dus de auto ik wist niet dat het een auto wast haar die zijn auto daar weten we nu ronde balen dat niet zo heet maar het kan het kan hoe ziet hij er uit ja dan ga ik niet uitleggen dat ze hier straks wel wat ik weet ook niet precies hoe die eruit ziet ik weet wel weer dat we op zoek gaan naar stond actie en dat wij hier moeten gaan zoeken nee hier de we gaan zoeken in dit gebied zo’n beetje rond rijden ja ik zag hem uit kapot ik zie je ook verhaal hij rijdt hier ja ja ja ja ja ja tim waar is die goederen hij wordt heat-ray nee daar kan die niet wijzen waar is die gozer op in de soms een tunnel maar even vind je een toost een beetje leeg nou ik die grote hoort hier te zijn waar ik nu maud object hij zit in de grond dat zou best kunnen trouwens maar youtubers antwerpen oké hij is er nog altijd is hij ziet er zo uit de doos ziet er zo uit maar omdat we die ga die auto in de oh dus ik ga er achteraan ik ga dragen apen er is ja ik had moet ik hem achtervolgen lieke mensen auto’s drinken [Muziek] oh hij zichzelf er dood zou we hebben kom eraan oh shit was al politie hier in het halletje jij durft de maffia dus om me uit te trekken mijn vrouw ja dus ja margaret als is dood jij ook nog wat er dus als ze vragen wie vermoord heeft ben ik het niet goed gedaan drie je kan ik zeggen ik was het niet het was politie moet zijn ja vijf jaar gevangenisstraf op zeggen dat niet hoorde ferme kony arresteren ik zei al dat we bezig nl nou partijen zou je daar dan zijn werk nou nee dus haasnoot dat de stappen we roeren roeren zou hem schappen minuut later maar we willen nog geeft graag deze auto rijdt echt slecht ik ben een ging ik ben geen fan van de dood en ik ben niet naar van niet niet werkt zullen niet goed maar ze proberen het en dat is wat telt wat je probeert over gaan nu een taxi tegenhouden ja dus wat nu het grappige we gaan nu bij de taxi icoontje zoeken naar het actie [Muziek] dus voor de eerste keer en gaan we ook echt op zoek naar een taxi met een taxi een kannetje wij geen darcy oh god ik krijg een tasje snelle hallo oh wat ik ken het nummer anders had ik kunnen ook nog een portofoon en dan stoppen ze wel allemaal dat is een new york dan moeten ze eerst op bijkomen allereerst ja maar dat is toch een new york luikje een stoppie ja op je schreeuwt a clear and i heb hem maar we zijn nu even op zoek naar een taxi zoals jij er is iets veel daarmee een taxi oh lekker heb je wat heb je taxi nee je weet toch wel wat ik het heb het is ook drinken wie het is ook drinken waarom is het wel de sessies met de auto omdat jij een koos ik bang cabriolet nee nee cabriolet oh taxi gevonden god gaat niet mevrouw schrikken maar oké u er uit drie zaken maar trouwens goed bezig zag je dat hij auto vloog random auto vloog hier over water smelt je nominaal direct tot andere kant van dit terrein van dit veld van het best grappig uitziet een vliegende auto had het is hebt nog een leuk onderwerp nee dus heel duidelijk laten we daar nog er een taxi praten wat vind jij van deze taxi ik vind het dus kom kom ik met mijn telefoonnummer bij pijn bij t huis uitleven op mijn tijd kwijt helena oh tuurlijk ik schrijf het op waarom zou je het willen opschrijven als het enigste keer over actie nodig hebben hou je niet van jouw tijd heb je gelijk in je weet maar nooit je weet maar nooit dat klopt goed punt na schrijf dan maar af oké wat ik hier is ons huis nee ik ga geen taxi opslaan in ontstaat kom op geef casting ik heb soms het idee dat ik op week klik er een stel doet en op een is nog naar make-up had ja ik heb hem gebracht ik heb hem oh leuk maar dat dit paviljoen wellington nog niet o van n downtown district downtown district pap wat is ook erg in de buurt dat is gewoon in het zuiden er is gewoon ten zuiden van hier uit ik kan dit het beste daniel wagen ja dan maar doen ja dan ga ik op zoek naar jouw taal goed uh ja geef me deze auto gaat u de maar uit en dankjewel doei papa kijk wij de met deze auto maar kan je dan op zoek naar een wellington waar vind ik een belling top en tauntaun dus weet dat is hier dus abonnee-pot en bijna al nou ja toch alle tijden want ik heb hem nog niet ik heb het ding nog niet past stopt ie precies die downtown de streek dan zal de strik is zelfs want waar jij nou we hebben wel meer voor elkaar geografisch bananen bananen bananen hebben je neergeschoten ik geloof niets meer verhaal bananen niet schieten ons hebben genomen het waren twee indianen met twee bananen over we waren indianen die schoten bepalen ja ja ja nee dat klinkt helemaal niet logisch laat me te dromen man wat geen niet logisch dus het is niet echt ideaal als jij bent ook is oké hoezo smurfen bestaat toch bij op ja ja die bestaan die bestaan die bestaan die zit te komen [Muziek] we zijn die zitten boven haar partij god had een moeilijke oud om te vinden wordt het je altijd even ophalen ja oh ja ze zouden het verkennen district als je nu eventjes naar rechts gaat dan kan je ophalen ja je staat nu in het voertuig of niet doe ga ik je ophalen data union square als ik jou tonnen plus tegenkomen dan hebben ze er god nou we blijven manier staan er hier ja dat ben ik nou wat hij nou ik was het voedt aanvulling tom hem trouwens afgekregen of nee nee nee nl ik moest alleen op ik klik dan had ik hem al nou gebeuren ik uit we komen daar nog wel dus maar zoek ondertussen eventjes mee naam wellink toch hebt met haar dan al is daar ben ik dom als we wellington gevonden hebben een stelletje daarnaast cloud taal nee hij ontsloot aan wat is niet mijn stijl langzaam hij de dat is zeker niet mijn snel gewoon heel hard rijden hoe groot is dit gebied hallo niet groter dat zou verklaren waarom ik hem zien dat ze gaf het verklaren ik krijg er een verkeerde gebied nee maar hij staat op de taart maar ze elkaar ik sta op taart wie zou jij daar is die oké hebben jullie achter ik moet daar zelf ook naartoe oh shit ik moet nu naar de verkeerde toe ja dan kunnen we daar op meteen de afsluiting van ‘s avonds zit eigenlijk al op de tijd zit er bijna op en ik wil een teams buitenaf meer daar komt morgen vandaag niet jawel dan ga je heen want daar moet worden vol dan beginnen we daar nu we beginnen gewoon hier maar we zullen waarschijnlijk van een auto dat het gebrek tijdens we gaan we hier de afsluiten denk je levenslang boog help je me helpt kanaal mij ook niet als jullie nog niet zijn geabonneerd abonneer je even op het linkje de beschrijving wie heb je nog wat te zeggen lekkere doei

Leave a Comment