TAXI CHUAF GRAND THEFT AUTO 4


Video Transcript

in de hoe de je kijkers van mijn kanaal te bij een nieuwe video pro grid japio gaan we lekker wat doen hebben dus er gaan lekker in de meer het rijen met kant je moet je gepimpt oud hout [Muziek] route show die we niks te houden natuurlijk neus te erg om door naar daarvoor van ik weet zodra je hand op geef jij een hele grote tonto manier en deze niet nee en dan zelfs de mensen schrikken zich van je omdat je gewoon te gevaarlijk bent op de weg [Muziek] oké des doods [Muziek] hij was niet weten niks heb je an account je ooit moet hier een you just dance for hallo meer dan rent meneer de agent mooie kern ap series humor de count [Muziek] hoef uur en we maar net goed maar voor zodat je toch even kijken pure ik programma van angst en gelijk schelden wat doe ik met hem hier zo moet maar omdat iemand polling de show is hier waarom weer en bollen [Muziek] de mooier uit dan het is mensen doen e-mail succes beekhuizen youtube doe mijn ding publicaties [Muziek] jongens moet ik dat nu ben ik ben je masker met de rechte lijn opfrissen ze spreken maar ik heb zo mijn kijk ik me nu winter is nee vb coro een baby.be tom swift en wat nu wouter van je en be what up poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep poep ziet [Muziek] protool rotterdam heel pre rotterdam nee het is al zo omhoog mam moet ik trouwens fijn the hangover’ zoveel kilometers die tik nu op de maten niet meer tussen street de eerste mee 5 geweest we terugrijden [Muziek] een zeer weinig water [Muziek] kun je rustig [Muziek] hij zal ik even mooi truc laten zien niet meer op chico’s [Muziek] loopt bijbels voetbal gek bent op fuck oké we x mijn diploma die oké dus op waar ben je moet het ook aan je veel te doen met heel veel kunt doen duimpje voor me rose is gewoon een rechte weg naar beneden hey die kant op ross kind actie is ohio ik breek bergen in je huis het [Muziek] loonwerk yes yes altijd mijn voor [Muziek] doe je door op elkaar ik en mijn vrienden te checken wie ze smaken goed ja het is toch auto mijn wordt niet de leider jack waar zeker [Muziek] hmr at power and the last seen and chocolate het breda breda jongen nee was heel warm water groen martijn koster nee kom en weet je wat het is met de nieuwe machines met hamas koos jou respect des barreaux neer watch online showroom yep dat wat ik deed ik jullie doen en dan gaan we naar boven oké oh mijn oh mijn god ze legden wat mijn middel zee dan is er toch volume oké energie maar echt nie stand kwam jack jack ja het ziet er bij mij de fles en team [Muziek] mark om te sorry laden ja ze zijn toch al dood is nu geweldige zwemmend plekje to go [Muziek] jaap heeft wacht we safe house this boring is een b waarom is die rem arresteren en zo kapot oh wacht ik heb een hij die kant op gamma verboden ik heb 20 om polen voor game om de gewone jongen let op a oh nu allemaal een paar leden weet je een restje en een oemmah dat en max klik op abortus was dus voor jazzmusici ccs kunnen wij de posities te mogen [Muziek] oh de profeet [Muziek] oké ethan couch klein foutje skate houtjes dit is wat er echt een hoppatee fuck you bitch je laptop aan het doen [Muziek] heren en als we dit [Muziek] het moet eigenlijk op hebben maar ja shit allah voor ons [Muziek] hij is eigenlijk hoe staan de zaken vroeg ik ben zware verliezen ja en hier gewoon de roy nijman niet uit we gaan gewoon nog een keer proberen [Muziek] oké die poging langzamer dan ik dacht wat is cheating on i hier laat mythe die is dat er net zei ze gisteren 8 ook dus we gooien een burgeroorlog is [Muziek] met op een de effect effect nou laatst al doen gewoon rustig rustig af dat de baai jim bots dit is wat een wij hou je smoel profiel [Muziek] oorlog [Muziek] park soo ha oké ik kan de 100 kan ik nog niet halen oké jongens even dipt in mijn team ik ga terug naar 100 anale top oh is dat bijna 90 kijk bij jij bent kan ook zo weer op partij [Muziek] dank u [Muziek] uit de weg hallo meneer de agent aan de kant jouw oog is dood zoeken of leden [Muziek] ik leef na dag bert lezy blok dat is je tegenhouden rug meer mensen we gaan deze aflevering hier we weinig de nog in deze leuke video begon de redders mobiel en tablet sluiting schrijf me beneden siculo lopen met volgende video’s er voor nu laat is een

Leave a Comment